Laborator analize

Centrul Medical Avanta dispune de un laborator analize modern şi performant ce realizează o multitudine de teste de laborator, analize medicale şi investigaţii dintre cele mai complexe. Prin precizia rezultatelor şi rapiditatea eliberării acestora, oferim pacienţilor noştri siguranţă şi încredere.
Program recoltări: L-V 08:00 – 20:00 / S 08:00-12:00

 

Analize medicale Avanta

Vă invităm să vizualizaţi lista noastră completă de analize medicale cu preţuri şi să vă calculaţi preţul total al analizelor de care aveţi nevoie.

Laborator analize

Laborator analize performant

Dotat cu aparatură performantă, consumabile medicale, tehnici de lucru şi reactivi care, corespund celor mai riguroase norme de calitate, AVANTA, ca şi laborator analize, are un standard de calitate ridicat al serviciilor medicale oferite, acestea fiind garantate de o echipă de profesioniști.

Ştim că detaliile sunt cele care pun stampila calităţii într-un laborator, iar medicii au nevoie de buletine de analize de necontestat pentru a oferi cele mai eficace tratamente.

Centrul Medical Avanta dispune de laborator analize medicale condiţii optime pentru executarea analizelor de laborator, îndeplinind în acelaşi timp toate condiţiile de igiena şi o dotare impuse de legislaţie.

Ce se întâmplă cu analizele pacienţilor?

Înregistrarea, prelevarea şi etichetarea probelor într-un laborator analize premium au loc în camera de recoltare pentru a asigura confidenţialitatea pacientului. Tuburile etichetate cu datele pacientului şi ID-ul personalizat sunt preluate şi transmise laboratorului de analize.

De îndată ce este finalizat, buletinul de analize este verificat şi validat de către un medic de laborator.

laborator analize

Centru Recoltări
analize sânge

 

 

Laborator analize şi punct de recoltare

În punctul nostru de recoltare pot fi efectuate un număr mare de investigaţii de laborator, care presupun: analize din sânge (anticorpi şi antigene pentru diferiţi viruşi şi bacterii), analize din urina – sumar de urină, examene microbiologice (exudat faringian şi nazal, coprocultura, urocultura, secreţii – vaginale, uretrale, din sfera ORL etc.).

Consultaţia medicală are două părţi principale: anamneza (discuţia cu pacientul) şi examinarea clinică. După ce acestea au fost făcute, dacă este nevoie, se completează cu analize de laborator sau investigaţii paraclinice.

Analizele de laborator sunt de mare ajutor în clarificarea diagnosticului.

Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, care oferă informaţii asupra aspectului şi funcţionalităţii organelor şi compartimentelor organismului dar şi asupra gradului de sănătate şi bolii ce afectează organismul în cauză.