Imprint

Imprint / Renunțare

Acest website este proprietatea Centrul Medical Avanta SRL:

  • D-dul. Unirii, Nr. 45, Bl. E3, Parter
  • București
  • Romania

Vă puteți adresa întrebările la adresa gdpr[at]avanta.ro

CENTRUL MEDICAL AVANTA SRL

Website-ul conține informații furnizate de partenerii proiectului „Avanta”. Proiectul Avnta, poate fi supus drepturilor de autor și poate fi modificat fără notificare prealabilă.

Scopul nostru este să menținem și să actualizăm aceste informații în timp util și corect. Dacă ne sunt aduse la cunoștință erori, vom încerca să le corectăm.

Cu toate acestea, nu permitem copierea de conținut sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea website-ului în browserul Dvs.

Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe riscul dvs.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau pagubă, inclusiv, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecințe cauzate de browserul Dvs.

Este interzisă utilizarea adreselor poștale publicate, a numerelor de telefon sau de fax, a adreselor de e-mail sau a altor date individuale în scopuri de marketing. Infractorii care trimit mesaje spam și folosesc numele companiei noastre vor fi pedepsiți și răspund.

Se depun toate eforturile pentru ca website-ul să funcționeze fără probleme. Cu toate acestea, Avanta nu își asumă niciun fel de responsabilitate și nu va fi responsabil, dacă website-ul va fi indisponibil temporar din cauza problemelor tehnice care nu se află sub controlul nostru.

Linii directoare pentru utilizarea imaginilor

Dacă nu se identifică altfel, toate imaginile sau animațiile de pe acest website sunt protejate de drepturile de autor ale celor care sunt indicate in codul sursă al imaginilor sau animațiilor. Imaginile și animațiile de pe aceste pagini web pot fi utilizate de presă și mass-media sau pentru informații personale sau în scopuri educaționale.

Utilizarea comercială este supusă dreptului de autor Avanta. Vă rugăm să trimiteți întrebări directe cu privire la aplicarea sau utilizarea imaginilor la office[at]avanta.ro